Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 15:33 924 0

Нагелсман губи съблекалнята в Байерн

  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен

Младият специалист започва да губи доверието на играчите си

Нагелсман губи съблекалнята в Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Юлиан Нагелсман е в епицентъра на кризата в Байерн Мюнхен, след като днес Bild съобщи, че една немалка част от звездите на клуба са започнали да губят доверие в него.

Изданието изтъква трите причини, поради които футболистите са започнали да обръщат гръб на наставника си.

Едната е, че предложените от него решения в трудни моменти не вършат очакваната работа. Другата е свързана с налагането на прекалено сериозни ротации в състава, независимо от формата на играчите. И третата е егото на Нагелсман, който дори публично бе разкритикуван от медиите в Германия, че се грижи повече за външния си вид, отколкото за работата на тренировъчната база.

„Баварците“ са далеч от нивото, демонстрирано в последните десетина години, като след почти 1/3 от мачовете през сезона тимът изостава с 4 точки от неочаквания лидер - Унион Берлин. Представянето в Шампионската лига засега обаче крепи Юлиан Нагелсман на поста му, защото в конкуренцията на Интер, Барселона и Виктория Пилзен тимът не е допуснал гол и е с пълен актив от точки след първите три кръга в груповата фаза.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА