Last news in Fakti

21 Юли, 2013 18:00 982 0

Хайнкес: Оттеглянето ми се отразява ползотворно

  • юп хайнкес-
  • барселона-
  • пенсионирането

Няма намерение да поема Барселона

Хайнкес: Оттеглянето ми се отразява ползотворно - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Бившият наставник на европейския клубен шампион Байерн (Мюнхен) - Юп Хайнкес, отхвърли възможността да стане треньор на Барселона.

Специалистът обяви оттеглянето си от треньорската професия след края на миналия сезон, в който спечели требъл с "баварците" - титлата, Купата на Германия и Шампионската лига.

Сега обаче 68-годишният Хайнкес се наслаждава на пенсионирането си, по негови думи, и е изключено да замени в Барса Тито Виланова, който се оттегли поради здравословни причини.

"Изобщо не съм мислил да стана треньор на Браселона. Повече съм притеснен за болестта на Тито. Не знам кой ще е треньор, но аз нямам нищо общо", заяви немецът.

"Мисля, че ще бъде невъзможно да отида в нов клуб след времето ми в Байерн. Тук съм зает, имам хобита, спортувам, имам домашни любимци и голяма градина, която ме държи зает", добави Хайнкес.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА