Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 11:23 5 128 3

Александра Фейгин спечели титлата при жените за Купа приз "Виктория"

  • александра фейгин-
  • фигурно пързаляне

На второ място се нареди Ивелина Байчева

Александра Фейгин спечели титлата при жените за Купа приз "Виктория" - 1
Снимка: БГНЕС

Александра Фейгин спечели титлата при жените на държавния турнир по фигурно пързаляне за Купа приз "Виктория", който се провежда в Зимния дворец в София. Най-добрата българска състезателка от клуб "Танци на лед Денкова-Стависки" събра сбор от 162.02 точки. За волната си програма тя беше оценена със 101.78 точки, от които 47.73 за технически елементи и 54.05 за компоненти на програмата, предава БТА.

На второ място се нареди Ивелина Байчева (Елит) със 142.54 точки, а трета е Кристина Григорова (Денкова-Стависки) със 138.19 точки.

При мъжете шампион стана Александър Златков (Елит) със 184.83 точки, който беше втори след кратката програма. Сребърното отличие завоюва Беат Шюмперли (Елит) със 163.76 точки.

Киара Христова (Денкова-Стависки) триумфира с титлата при девойките със 148.12 точки, следвана от съотборничката си Криста Георгиева със 113.64 и Марина Николова (Елит) със 111.56 точки.

При юношите втори клас победител е Александър Качамаков (Одесос) със 100.78 точки, а втори се нареди Росен Пеев (Славия) с 94.26 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волан

    2 1 Отговор
    Много си е шест момата! Типична руса и синеока славянка.
  • 2 А оня "добряк" дългуча

    1 0 Отговор
    той къде се намира?
  • 3 Възмутен родител

    3 0 Отговор
    Много бих искала да споделя нещо което дълбоко ме възмути. Постъпката на Фейгин и Мани в Игри на волята е нещо толкова отвратително, че дори не искам да го коментирам, а какво остава да и се прости на Фейгин след като пусна ред сълзи и сополи. С извинението си не може да поправи стореното, промени съдбата на няколко човека в играта. Но най възмутително то е, че сутринта в "На кафе" коментираха постъпката им и този незнаен писател Блажев каза, че в Америка щели да ги похвалят за креативността им да саботират играта, а не да ги съдят. Искам да го попитам това същество така ли възпитава сина си - лъжи, манипулирай, кради, и ако е така не би трябвало да рекламира от екран в какви ценности да възпитаваме децата си. Точно поради липсата на каквито и да е ценности в Америка е най - висока престъпността. Може би ще е нормално според него например Фейгин ако види, че има доста по-добри от нея на леда да ходи и тайно да им счупи краката, че тя да изпъкне.Но този Блажев не за първи път прави такива изказвания и мнения, които противоречат на всички човешки ценности. Бих го посъветвал, вместо да ни дава за пример Америка, да изчезне той там.