Last news in Fakti

4 Декември, 2022 17:55 1 489 0

Депай се заяде с легенда от НБА след победата над САЩ

  • депай-
  • чарлз-
  • баркли-
  • сащ-
  • световно първенство

Нападателят на Нидерландия отговори на Чарлз Баркли

Депай се заяде с легенда от НБА след победата над САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Нидерландия Мемфис Депай, който отбеляза първия гол за победата с 3:1 над САЩ, се заяде с легендарния баскетболист от НБА Чарлз Баркли след вчерашния осминафинал, в който “лалетата” отстраниха “янките” от Мондиал 2022.

След двубоя футболистът на Барселона публикува снимка на Баркли в Туитър с резултата от въпросния мач. “Много лаене, никакво хапене”, добави той като коментар, предава sportal.bg.

Причината за тази реакция на Депай са думите на Баркли преди сблъсъка между нидерландците и американците. “Ще бием Нидерландия. Ще ги спукаме от бой! Гарантирам, че Нидерландия ще си има проблеми. Искам Испания, искам Бразилия, искам Германия. Искам Фра… опа, във Франция си имат онова момче Мбапе, което не е шега работа. Но ние ще победим Нидерландия”, коментира уверено настоящият баскетболен анализатор на TNT.

В крайна сметка обаче отборът на Депай спечели и играчът се възползва от случая, за да натрие носа на някогашния баскетлобист на Филаделфия 76ърс, Финикс Сънс и Хюстън Рокетс.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА