12 Декември, 2022 17:03 1 493 0

Непобедимият шампион на WBA, WBC и IBF - Ерол Спенс, е блъснат челно от непълнолетен водач на автомобил

  • ерол спенс-
  • катастрофа-
  • бокс

Боксьорът е пострадал, но няма опасност за живота му

Непобедимият шампион на WBA, WBC и IBF - Ерол Спенс, е блъснат челно от непълнолетен водач на автомобил - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата легенда Ерол Спенс пострада при пътен инцидент в Далас през уикенда, след като непълнолетен и неправоспособен водач го блъска челно на червен светофар, предаде Boxing Scene.

Непобедимият шампион на WBA, WBC и IBF сам сподели видео от инцидента, на което признава за болки в крака, но впоследствие става ясно, че цялостното му състояние е добро и животът му е вън от опасност.

Твърди се, че виновникът за катастрофата е 14-годишен младеж, който се е качил зад волана на семейния автомобил, а след инцидента е избягал от местопроизшествието.

Това е трета катастрофа с участието на Ерол Спенс в изминалите 3 години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА