Last news in Fakti

31 Декември, 2022 16:05 3 549 0

Ал-Насър гони една от звездите си, за да направи място за Роналдо

  • винсент абубакар-
  • кристияно роналдо-
  • ал-насър

От клуба ще трябва да гарантират титулярно място за португалеца

Ал-Насър гони една от звездите си, за да направи място за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо ще бъде титуляр в Ал-Насър, каквото и да става. Не е нужно да сме експерти в областта, за да сме сигурни в това. Но част от цената за това ще трябва да плати една от звездите на клуба - Винсент Абубакар, според турското издание Akşam.

30-годишният камерунски национал е може би най-голямото име в настоящия състав на саудитите, но фактът, че играе точно на позицията на Кристияно означава, че дните му в тима са преброени.

Абубакар през годините блестеше за тимове от ранга на Лориен, Порто и Бешикташ, така че не е изключено да го видим обратно към шампионатите на Франция, Португалия или Турция още през януари. Изданието твърди, че с най-сериозни шансове е Фенербахче.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА