Last news in Fakti

14 Януари, 2023 14:33 1 156 5

Божинов пожела на Илич да спечели титлата с ЦСКА

  • цска-
  • саша илич-
  • валери божинов

Двамата са добри приятели още от дните в Партизан

Божинов пожела на Илич да спечели титлата с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов може и да е заклет „левскар“, но това не му пречи да пожелае титла на ЦСКА, докато в клуба работи Саша Илич.

Пожелавам на ЦСКА да стане шампион, но това не зависи само от Саша Илич. Тук огромна роля има и Гриша Ганчев. Той трябва да осигури организация“, каза „Божигол“ пред „Тема Спорт“, цитиран от Gol.bg.

Бившият национал подчерта, че собственикът на „армейците“ трябва да се погрижи старши-треньорът да има всичко необходимо, за да може да детронира Лудогорец в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамрун.2022

    6 4 Отговор
    Мноооооогоооооо интересно , известни Левскари ( и то не наи..ни фениве, признават ЦСКА и пожелават успех.
    А някои ......... не спират да коментират с изтъркани смешни лафове.
    Вместо да си губят времето и да се измъчват, по -добре правят дарения в сметката на.......... че паричките в Дубай привършват.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хамрун.2022":

    Такъв талант веднъж се ражда и предпочете нашия отбор пред Етрополе! Накрая даже всички се караха и викаха "Вземи го ти"! Талант бате, цяла седмица тренира, а през уикенда седи на дивана и му се плаща, а той си платил плеймейтка! Другите тичат 90 минути и не знаят дали ще вкарат, но той винаги вкарва!
  • 3 Левски 1914

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хамрун.2022":

    А защо играете с лиценза на Етрополе и булстата на Литекс? Защо се стигна до там Ганчев да мести Литекс от Ловеч? Защо специално за МЕНТЕТО с ТИРЕТО направиха нова лига?

    Коментиран от #5

  • 4 Божинката

    3 4 Отговор
    Илче, желаем ти и тая година да вземеш купата както миналата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.