Last news in Fakti

22 Август, 2013 22:01 1 367 0

Григор започва срещу Жоао Соуса на US Open

  • григор димитров-
  • us open-
  • новак джокович

При успех срещу португалеца, българинът играе с Ярко Ниеминен или Лукаш Кубот

Григор започва срещу Жоао Соуса на US Open - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Първата ни ракета при  мъжете Григор Димитров ще срещне португалеца Жоао Соуса в първия кръг на откритото първенство на САЩ.

Григор вече е играл един път срещу Соуса – през 2008 г. В Испания и губи срещата с 4:6, 1:6. Ако вземе реванш, във втория кръг Димитров ще се срещне с победителя от мача между Ярко Ниеминен (Финландия) и Лукаш Кубот (Полша).

Голямото препятствие пред него е в третия кръг, където го чака световният номер 1 Новак Джокович, ако сърбинът не сътвори сензация, отпадайки в началото на турнира.

Жребият определи в горната половина на схемата да са Джокович и Мъри т.е. двамата могат да се срещнат на полуфиналите, а в долната са Надал и Федерер, които пък може да играят един срещу друг на четвъртфиналите, а в следващата фаза победителят от този двубой може да срещне Давид Ферер, стига испанецът да не отпадне преди това.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА