Last news in Fakti

1 Септември, 2013 15:00 747 0

Пак готвят Берба за пейката, критиките са сериозни

  • бербатов-
  • пейката-
  • преса-
  • фулъм-
  • "крейвън котидж"
Пак готвят Берба за пейката, критиките са сериозни - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Английската преса продължава да залива с критики Димитър Бербатов. Българският нападател на Фулъм не показа нужното срещу Нюкасъл и отборът му логично си тръгна победен.

Един от най-тиражните вестници на Острова - "Метро" - помества анализ, според който вече е дошло време българинът да бъде закотвен на пейката. Това си проличало още снощи.

"Той беше художникът, голмайсторът, звездата на Фулъм. И повече от всичко, той беше тази капка чист талант, която липсваше на отбора толкова много години.

Но сега всичко е променено. Вярно е, че са минали само три мача този сезон. Но в тях българинът изглежда е загубил ритъма си. Трудно контролира топката, греши в преценката си, а в мача с Нюкасъл просто беше трагичен.

В нито един момент той дори не заплаши противника, че ще покаже старите си качества. Тези, чрез които само в един момент може да промени хода на цял мач. Не, вместо това Фулъм го носеше на гърба си като ранен войник за пореден мач този сезон.

Сега за Берба вече май няма място. Особено когато на халфовете им се налага да дублират усилията си и заради други равнодушни нападатели като Дарън Бент, Адел Таарабт и Брайън Руис.

Така че има някакъв резон Бербатов да остане на пейката.

Вчера, веднага след мача, върху Бербо се нахвърлиха и коментаторите, а повечето медии на Острова бяха доста критични.

И мениджърът Мартин Йол имаше своите забележки, но не конкретно към него, а към всички нападатели. Според него, те са били причината Фулъм да не вземе поне точка от Нюкасъл. 

Слабото предстаряне на тима, и в частност на Бербо,не остана незабелязано и от феновете на „котиджърс", които поискаха българинът да седне на пейката. Привържениците не подминаха и мениджъра Мартин Йол, който твърдо залага на нападателя.

„Заради Бербатов страда балансът на целия отбор. Затова искам да видя Дарън Бент в игра, вместо него", коментира ядосан фен на лондончани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА