Last news in Fakti

1 Септември, 2013 22:21 1 482 0

Два гола на арменец донесоха успеха на Дортмунд

  • дортмунд-
  • айнтрахт-
  • германия
Два гола на арменец донесоха успеха на Дортмунд - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Борусия (Дортмунд) излезе начело в Бундеслигата след измъчена победа с 2:1 над Айнтрахт (Франкфурт) като гост в последния мач от 4-ия кръг.

Хенрих Мхитарян донесе победата за "жълточерните", като по този начин успяха да задминат досегашния лидер Байерн (Мюнхен) и с пълен актив от 12 точки да се настанят на първата позиция.

Арменецът беше точен в 11-ата и 56-ата минути, а между двата гола новият нападател на домакините Вацлав Кадлец беше изравнил в 36-ата минута.

След слабата игра на защитниците и неумението на играчите на Айнтрахт да вкарат Борусия трябва да е благодарна на съдбата за успеха.

На два пъти и гредите се оказаха верен помощник на Ромай Вайденфелер, а в края на първото полувреме съдията спокойно можеше да изгони Матс Хумелс за задържане на откъсващ се сам срещу вратаря футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА