Last news in Fakti

2 Септември, 2013 14:18 1 336 1

Остри критики за Бербатов в Англия

  • бербатов-
  • критики-
  • фулъм

Фенове и коментатори нападнаха българина в социалните мрежи

Остри критики за Бербатов в Англия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Димитър Бербатов обърква баланса на Фулъм”, изненадващо написа един от традиционните коментатори на отбора - Хенри Уолмсли, съобщава вестник „Труд”.

Постоянният анализатор за тима в сайта "Тиймтолк" публикува мнение след всеки мач и е броен за един от големите почитатели на играта на българина.

"Бербатов е отличен като единствен нападател, когато схемата на отбора е такава”, продължава Уолмсли.

„Но дори тогава той обича да се връща към центъра, да се изтегля към фланговете и така обърква халфовете и атакуващите крайни защитници. Когато играе до Дарън Бент, както беше при загубата от Нюкасъл с 0:1, Бербатов някак се изолира от екшъна на терена. А и е един от тримата играчи на отбора - Брайън Руис и Адел Таарабт са другите, който не обича да се нагърбва с дефанзивни действия."

Във форума на Фулъм също се прочетоха критични мнения за старта на сезона към Бербатов. Някои фенове дори го наричат "ленив" и "незаинтересуван", вероятно забравяйки, че неговите голове миналия сезон запазиха елитния статут на Фулъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 М.G.

    1 1 Отговор
    Най накрая разбраха колко е некадърен като всичките БГ футболисти. Те могат само стойки да чупят и ходят с охрани