Last news in Fakti

5 Март, 2023 08:29 6 082 1

Няма Ней, няма проблеми: Килиан с рекорд, Меси се вихри

  • псж-
  • лионел меси-
  • килиан мбапе

Мбапе и Лео се вихрят за "принцовете"

Няма Ней, няма проблеми: Килиан с рекорд, Меси се вихри - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

ПСЖ победи Нант с 4:2 на "Парк де Пренс". Срещата беше от 26-ия кръг на Лига 1 и беше белязана от рекорд на Килиан Мбапе, който се превърна в най-резултатния голмайстор в историята на Пари Сен Жермен, реализирайки 201-ото си попадение с екипа на "принцовете".

Мбапе се разписа за крайното 4:2 в добавеното време на мача, Лионел Меси пък забоде първия гол в срещата. ПСЖ е убедителен лидер във временното класиране на френския футболен шампионат.

Другата голяма звезда в тима на "принцовете" Неймар пропусна втори пореден мач заради контузия на глезена. В предишния кръг в негово отсъствие ПСЖ победи с 3:0 на митичния "Велодром" Марсилия (втори в настоящото подреждане на шампионата), Мбапе се отчете с 2 гола и асистенция, а Меси с гол и 2 асистенции при тежката визита.

За ПСЖ предстои много труден мач-реванш срещу Байерн в Мюнхен от директните елиминации на Шампионска лига, а футболни зевзеци се шегуват, че изглежда ще е по-добре за "принцовете" ако звездата Ней остане в лазарета и за тази среща (естествено в кръга на шегата). Неймар е с огромен принос за рекорда на Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 3 Отговор
    Наистина е по добре без този