Last news in Fakti

16 Септември, 2013 17:24 880 0

Йордан Минев аут за мача с ПСВ Айндховен

  • йордан минев-
  • лудогорец-
  • национал

Националът ще бъде извън игра около 15 дена

Йордан Минев аут за мача с ПСВ Айндховен - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Лудогорец Йордан Минев ще отъства от терените 15 дни. Той получи травма във вчерашния мач с Левски и бе заменен още през първата част.

По този начин националът ще пропусне срещата с ПСВ Айндховен в четъртък, а надеждите на разградчани са Минев да се завърне за домакинството срещу Динамо (Загреб).

Травмата на бранителя ограничава до минимум възможностите на треньора Стойчо Стоев за избор на титулярен състав за мача в четвъртък, тъй като португалецът Витиня няма картотека за Лига Европа.

Това означава, че крайни бранители ще бъдат Шоко и Жуниор Кайсара. Добрата новина за шампионите е, че Козмин Моци ще бъде готов за мача в Холандия след три дни.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА