Last news in Fakti

29 Март, 2023 23:31 2 756 4

Ето реакцията на Неймар, след като загуби 1 милион евро на покер (ВИДЕО)

  • неймар

Някои хора разполагат с грамадни финансови средства...

Ето реакцията на Неймар, след като загуби 1 милион евро на покер (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар се е отдал на извънфутболни занимания, докато се възстановява от поредната си контузия. В интернет се появи видео, на което се вижда как реагира бразилският национал, след като само за два часа е загубил 1 млн. евро на покер. Въпреки раздялата с крупната сума, 31-годишният нападател не изглежда особено разстроен, пише "Спортал".

Неймар е голям любител на покера и често взима участие в онлайн турнири, а освен това е рекламно лице на някои от тях, допълва спортната медия. Ето и реакцията на Ней, споделена в Туитър:


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фАНТОМасс

    10 2 Отговор
    Дайте ни снимки на реакцията на Бойко , когато Мата Хари го сним гол , спящ , барабар с чекмеджетата му !
  • 2 Зельонска от ВОГ

    12 2 Отговор
    Аматьорчик, никой не може да издуха повече пари от мой карлик Зельонски!
  • 3 пенко

    1 0 Отговор
    ИМА САМО ЕДИН ПРИНЦИП В ХАЗАРТА ----- НЕ ЗАЛАГАШ ОТ ПЕЧАЛБАТА !!!!!!!!!!!!! ИГРАЕШ САМО С ПАРИТЕ -БЕЗ КОИТО МОЖЕШ ДА МИНЕШ --- И НИКОГА Н Е ЗАЛАГАШ ОТ ПЕЧАЛБАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!! ПЕНКО
  • 4 Мимо

    1 0 Отговор
    Парите не обичат глупака! Жалко само, че във футбола вече се плаща в такива измерения, че колкото и да си примитивен като този трудно ще стигнеш до просешка тояга. Въпреки,че не е изключено! Много жалко за наистина трудещи се и произвеждащи нещо хора, които просто оцеляват, докато недоразумения като това не си знаят парите и буквално се подиграват с тях. За съжаление това са реалностите към момента .