Last news in Fakti

20 Септември, 2013 16:24 682 0

Йоканович: Черно море е като Байерн

  • йоканович-
  • левски-
  • черно море

Наставникът заяви, че не се притеснява за поста си

Йоканович: Черно море е като Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Славиша Йоканович бе категоричен, че не се притеснява за поста си при евентуален неуспех в Бургас.

"Не съм притеснен за поста си. Съдбата на всеки треньор е такава, трябва да питате ръководството дали ще остана начело на отбора", каза Йоканович на традиционния си брифинг.

Сърбинът отново подчерта, че Левски се нуждае от нови попълнения и клубът вече работи по зимната селекция.

"Контузеният Стефан Велев ще липсва, но вече е септември и е трудно да се намерят играчи. Но Левски има нужда от нови попълнения, това е ясно. Затова трябва да мислим за зимната селекция. Преди да дойде при нас, Туре е тренирал индивидуално, но това не е достатъчно да бъде в добра форма. Но тъй като ситуацията е тежка, ще го използвам в мачовете. Нямаме ресурс да играем в схема 4-4-2, тъй като нямаме футболисти с подходящи характеристики", коментира сърбинът.

Йоканович не пропусна да похвали Лудогорец за победата като гост над ПСВ Айндховен в турнира Лига Европа:

"Победата на Лудогорец срещу ПСВ Айндховен е успех за български футбол. И ние, и ПСВ паднахме с по 0:2 от Лудогорец като домакини, но пък Черно море победи Лудогорец. Ако правим такива сравнения - ако ние сме като ПСВ, то тогава сигурно Черно море е като Байерн", пошегува се специалистът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА