Last news in Fakti

21 Септември, 2013 16:33 771 0

Йол: Берба иска да му се доверявам

  • бербатов-
  • йол-
  • челси-
  • фулъм

Българинът под въпрос за дербито с Челси

Йол: Берба иска да му се доверявам - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Мениджърът на Фулъм Мартин Йол ще реши в последния момент дали да пусне Димитър Бербатов в дербито с Челси, което е днес от 19:30 часа. Българинът, който все още не се е разписал в официален мач този сезон, има травма на подколянното сухожилие.
 
"Винаги ми казва, че трябва да му се доверявам и аз го правя. Ако каже, че може да играе, то ще бъде най-малко на резервната скамейка. Димитър не тренира през последните седем дни. Ще трябва да преценим дали е в състояние да играе. През цялото време бе във фитнеса, така че ако травмата позволява, ще бъде в състава.
 
Брайън Руис е аут за мача с Челси. Най-вероятно ще се върне в състава следващата седмица. Той има контузия на глезена, която обаче не е толкова сериозно, колкото се очакваше. Арън Хюз също има проблем с бедрото си, а Маартен Стекеленбург няма да играе няколко седмици заради дясното си рамо", заяви Йол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА