Last news in Fakti

25 Септември, 2013 09:31 838 0

Божинов с шанс за аржентинското първенство

  • божинов-
  • аржентина-
  • расинг-
  • килмес

Нападателят е спряган за Расинг и Килмес

Божинов с шанс за аржентинското първенство - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Нападателят Валери Божинов, който в момента е без отбор, може да заиграе в Аржентина, твърди вестник "Меридиан мач". 27-годишният реализатор е свободен агент, след като беше уволнен дисциплинарно от Спортинг Лисабон преди няколко седмици. 
 
Голаджията цяло лято поддържа форма с Локомотив София и това беше използвано като формален довод от бившите му работодатели да се разделят с него. От своя страна пък Божинов се раздели с половинката си Николета Лозанова и един трансфер в Аржентина би му се отразил положително заради рязката смяна на обстановката. 
 
За този вариант се говори не от вчера, като дори се споменаваха имената на отбори като Расинг и Килмес. При всички положения новини около Валери ще има през зимната пауза. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА