Last news in Fakti

27 Септември, 2013 11:01 924 0

Роналдо спасява фен от затвор

  • роналдо-
  • фен-
  • арест-
  • прегръдка

Португалецът се застъпи за прегърнал го фен

Роналдо спасява фен от затвор - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо се застъпи за запалянкото, който нахлу на терена, за да го прегърне по време на контролата с Челси в САЩ това лято. Тогава 20-годишният албанец Роналд Гьока успя да избегне охраната и стигна до леко изненадания Роналдо. Младият запалянко го прегърна и го държа доста дълго време, преди да бъде изведен от терена.
 
Сега обаче студентът в местен университет в Маями е изправен пред дело за преминаване през забранена зона и предизвикване на безредици. Дори и да не получи присъда да лежи в затвора, достатъчен проблем за него ще е, ако бъде изгонен от САЩ и върнат в Албания.
 
"Той може да има проблеми с имиграционните власти и колежа си, ако обвиненията не бъдат свалени. Той разбира грешката си и важността на сигурността", казва неговият адвокат Ричард Хуйбер.
 
Надеждите на запалянкото да се размине с наказание получиха сериозен тласък, след като самият Роналдо се застъпи за него.
 
"Разбирам позицията ви и важността на налагането на правилата и закона", пише Роналдо в писмото си до съда в Маями. "Въпреки това, с уважение отправям молба към вас и вашия офис, да обмислите това решение и да отмените двете криминални обвинения, пред които е изправен този млад човек".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА