Last news in Fakti

6 Октомври, 2013 10:18 6 363 0

Бившата на Ашли си намаца дупето с татуси

  • черил коул-
  • татус-
  • сексапилната-
  • дупе-
  • x-factor-
  • секси-
  • певицата

Новите шарки по тялото предизвикаха недоволство у близките на певицата

Бившата на Ашли си намаца дупето с татуси - 1
Снимка: www.mirror.co.uk

Сексапилната бивша на футболиста на Челси Ашли Коул - Черил - предизвика отрицателно отношение към себе си, при това от колега. Тя беше нахокана заради татуировката си.

Миналия месец певицата се похвали с нова рисунка по тялото ѝ, която обхваща кръста и дупето. Това предизвика недоволството на колегата ѝ от британския X-Factor Луис Уолш, който е съдия в шоуто.

"Доста тъпа идея. Това е доста детско хрумване. От Черил не бихме очаквали подобно нещо, по-скоро може да дойде от някоя звезда за един ден, но не и от нея.

Ужасно е, съсипала се е", споделя пред английските медии съдията от най-гледаното музикално шоу. 

Секси певицата полудя по татуирането след развода си с Ашли Коул. Той беше преди три години, а до тогава тя имаше само две малки рисунки по тялото си.

В Англия смятат, че по този начин тя иска да забрави за брака с английския национал, който многократно ѝ кръшкаше. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА