6 Октомври, 2013 18:00 913 0

Атлетико (М) пак бие, настига Барселона

  • атлетико-
  • селта-
  • барселона

Селта затрудни максимално отбора от столицата

Атлетико (М) пак бие, настига Барселона - 1
Снимка: Атлетио Мадрид, ЕПА/БГНЕС

Отборът на Атлетико Мадрид записа осма поредна победа в Примера дивисион.

"Дюшекчиите" надиграха с 2:1 Селта Виго и изравниха Барселона на върха на класирането. Двата отбора имат по 24 точки, но каталунците са с по-добра голова разлика. на трета позиция с 19 пункта е Реал Мадрид.

Герой на мача стана бразилският нападател Диего Коща, отбелязал и двете попадения за домакините. Той можеше да се отчете и с хеттрик, ако не беше изпуснатата дузпа в 25-ата минута. За Селта пък отбеляза Нолито в края на двубоя.

Коща реши мача, след като през седмицата не взе участие при победата с 2:1 над Порто в Шампионската лига. С двата си гола той изпревари Лионел Меси, оглавявайки еднолично таблицата при голмайсторите. Бразилецът се е разписвал 10 пъти от началото на сезона, докато Меси остава с 8 попадения. Третото място е за звездата на Реал - Кр, Роналдо, който има 7 гола.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА