24 Май, 2023 13:31 1 039 1

Ман Юнайтед също иска Мейсън Маунт

  • мейсън маунт-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • ливърпул

“Червените дяволи” са готови да предложат 55 млн. паунда за 24-годишния национал

Ман Юнайтед също иска Мейсън Маунт - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който проявява интерес към халфа на Челси Мейсън Маунт, твърди “Дейли Мейл”. Според изданието “червените дяволи” са готови да предложат 55 млн. паунда за 24-годишния английски национал, предава sportal.bg.

Маунт, който пропусна последните седмици от сезона заради контузия, е основна цел на мениджъра Ерик тен Хаг в началото на летния трансферен прозорец. Хаг иска сделката да бъде сключена бързо.

Футболистът навлиза в последната година от договора си с Челси, а бъдещето му е все по-неясно, защо между него и клуба все още няма споразумение. Манчестър Юнайтед обаче ще трябва да се пребори за подписа на Маунт с Арсенал и Ливърпул, които също имат интерес към него, а настоящият наставник на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел също има желание да го привлече.

Никак не е ясно обаче дали играчът ще напусне Челси, защото почти сигурният нов мениджър на тима Маурисио Почетино иска той да остане в отбора. Ако обаче няма нов контракт между халфа и “сините” от Лондон, ръководството на лондончани почти сигурно ще предпочете да го продаде, вместо да рискува той да напусне със свободен трансфер.

Мейсън Маунт има 35 мача, 3 гола и 6 асистенции във всички турнири през сезона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 црррр

    0 0 Отговор
    Както е тръгнало от Челсеята ще си разпродада всички кадърни играчи и после ще се чудят,защо са на 15-то-20-то място във Висшата плюнка?!