Last news in Fakti

24 Май, 2023 17:17 821 0

Кьолн взима шестцифрена сума от договора на Модест, ако Борусия стане шампион на Германия

  • антони-
  • модест-
  • кьолн-
  • борусия дортмунд-
  • титла

Французинът бе купен като заместник на Себастиен Алер

Кьолн взима шестцифрена сума от договора на Модест, ако Борусия стане шампион на Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Германският Кьолн ще получи финансови приходи от евентуалното спечелване на титлата в Бундеслигата от Борусия Дортмунд заради клауза в договора на бившия нападател на тима Антони Модест (вдясно), обяви информационният портал Express, предава БТА.

Модест бе привлечен от Борусия Дортмунд с трансфер от Кьолн през август 2022 година, а клауза в контракта му ще осигури на бившия му клуб шестцифрена сума при триумф на настоящия му отбор.

Борусия Дортмунд води с 2 точки пред Байерн Мюнхен на върха във временното класиране в германския футболен шампионат преди срещите от последния кръг.

Тимът на Кьолн може да има важна роля в битката за титлата, тъй като посреща Байерн, докато Борусия Дортмунд е домакин на Майнц 05 в събота.

Антони Модест бе купен от Борусия като заместник на Себастиен Алер, който се лекуваше от рак на тестисите. 35-годишният французин отбеляза два гола в 18 мача за отбора от Дортмунд и трудно намира място в титулярния състав след завръщането на Алер в игра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА