Last news in Fakti

30 Май, 2023 15:10 5 692 11

Меси с четворен удар по Роналдо?

  • лионел меси

След повечето Златни топки и триумфа на Мондиала в Катар - Меси задминава Роналдо драстично по заплата и може би ще ликува с титла в Саудитска Арабия?

Меси с четворен удар по Роналдо? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лионел Меси и Кристиано Роналдо са считани за двамата най-класни футболисти на 21-и век.

Лео обаче сякаш отвори разлика пред Кристиано що се касае легендарността.

Меси е 7-кратен носител на Златната топка, Роналдо е втори по този показател с 5 Златни топки и не се вижда как португалецът ще настигне Лео.

В края на миналата година Лионел Меси пък триумфира на Мондиал с Аржентина. Роналдо няма световна титла.

Кристиано премина наскоро в Ал-Насър в Саудитска Арабия и стана най-скъпоплатеният футболист. Роналдо и тимът му обаче станаха втори в местното първенство.

Според информация от Пиренеите, Лионел Меси почти сигурно ще подпише с Ал-Хилал именно от Саудитска Арабия.

Ако сделката се финализира Меси ще изпревари Роналдо с разлика като най-скъпоплатен футболист. А се твърди, че Ал-Хилал стяга звездна селекция. Така ако Лионел Меси се присъедини към тима, Лео и компания ще са тотални фаворити за титлата в Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Aлфа Bълкът

    5 4 Отговор
    ФИФА отвори разликата между двамата. Иначе са изпята песен и двамата.
  • 3 Резултат

    9 13 Отговор
    Разликата е,че на Меси му подариха световната титла.Също така Меси е елементарен медиен балон.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Американският

    13 3 Отговор
    То няма общо между тях - единия е роден гений от 6 годишен ги прави разногледи - другия е напомпан сурогат рекламиращ крем за кола маска.... Единия е Световен и Олимпийски Шампион с 2 финала на световно - другия е стигал само до 1/4 финал.... Единия е с 43 купи - другия няма купа вече 2 години и проваля отбор след отбор....
  • 8 Американският

    4 8 Отговор
    Меси Дузпата провали Барса,а сега провали и ПСЖ....
  • 9 Да ама

    4 2 Отговор
    Роналдо е с една глава по-висок.
  • 10 3333

    4 0 Отговор
    Абе комплексари, идете ги стигнете и двамата и тогва коментирайте кой е по, по, най. е гати елементарките сте
  • 11 Факт

    1 2 Отговор
    За Фифа и УЕФА на всички им стана ясно че меси им е любимец...и реално на меси му бяга подарени поне 4 от тези 7 златни топки...до като на Роналдо му отнеха последната защото напусна преждевременно Реал...и това го знае всеки ,дори и фенчетата на меси дузпата ..така че тази статийка написана от фенче на меси ..можете да си я таковате знаете къде..меси е по легендарен ама друг път...Меси е най големия резил в футбола казвам го съвсем откровено...само човек без грам уважение към себе си може да приеме награди и да им се Радва знаейки че са му подарени а не спечелени или заслужени ..Няма Как голям футболист в един отбор да става всяка година гол майстор на отбора вкарвайки поне по 30 такива на сезон .а после преминавайки в друг за цял сезон да има 3...ако това е голям футболист по тази логика аз съм самолет...оказа се че великия меси беше прегазен Като мравка от един Мпапе,,който дори няма 1 златна топка .смачка го и в ПСЖ и на световното което дори беше организирано специално за меси ..обаче златните топки отиват при меси ..Как става това питайте Фифа и УЕФА ..и от кога Франция се води за Топ първенство като нито в лига Европа нито в шампионска лига имат отбор да се бори за нещо по съществено...айде спрете с фенските глупости вече ..кажете си истината че меси извън Барселона е пълен смешник...