Last news in Fakti

24 Юни, 2023 12:45 703 1

Португалският футболист Рубен Невеш сменя Уулвърхямптън с Ал Хилал

  • невеш-
  • ал хилал-
  • саудитска арабия-
  • траснфер

Трансферната сума е рекордна за клуба - в рамките на 55 милиона евро

Португалският футболист Рубен Невеш сменя Уулвърхямптън с Ал Хилал - 1
Снимка: БГНЕС

Португалският полузащитник Рубен Невеш ще се присъедини към тима на Ал Хилал от английския Уулвърхямптън с тригодишен договор, обявиха от клуба от Саудитска Арабия, предава БТА.

От Уулвърхямптън не обявиха конкретни финансови детайли по сделката за 26-годишния Невеш, който подписа новия си контракт в Париж. Според информациите, трансферната сума е рекордна за клуба - в рамките на 55 милиона евро.

"Никой друг футболист не е имал подобно влияние на терена до време на шестгодишния си престой. Рубен записа повече от 250 мача в забележителен период от клубната история", коментираха от английския тим в изявление. Невеш реализира 30 гола в 253 двубоя във всички турнири за Уулвърхямптън.

Португалският футболист бе привлечен от английския клуб през 2017 година от Порто и помогна на Уулвърхямптън да спечели промоция във Висшата лига. Той имаше още една година от договора си с Уулвърхямптън.

"Рубен е всичко, което един клуб иска, когато привлича нови футболисти - лидер, скромен човек и изключителен талантлив състезател, който помогна на тима да се изкачи на друго ниво. Благодарни сме за всичко, което той направи за отбора и му пожелаваме всичко най-добро в бъдеще", каза спортният директор Мат Хобс.

"Хилядите спомени ще траят завинаги. Какво изключително приключение. Работих с толкова много страхотни хора. Всеки един момент е незабравим. Надявам се да запазим връзката между нас. Напускам като футболист, но винаги ще бъда фен на Уулвърхямптън", заяви от своя страна Невеш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Бивши Футболист и Треньор Стефан Демил е починал от инфаркт
    Интернет