Last news in Fakti

24 Юни, 2023 14:42 1 331 2

Блекбърн май има интерес към Десподов

  • кирил десподов-
  • блекбърн ровърс

Клубът има амбиция да се завърне във Висшата лига

Блекбърн май има интерес към Десподов  - 1
Снимка: БГНЕС

Втородивизионният английски Блекбърн Роувърс има интерес към Футболист №1 на България за миналата година Кирил Десподов. Това става ясно от акаунт в социалната мрежа Туитър, който следи отблизо случващото се при „розите“, които са шампиони на Англия от 1995 година, предава gong.bg.

„Кирил Десподов е български професионален футболист, който играе за Лудогорец и националния тим на България. Той предимно играе като крило, но може и като нападател“, се допълва в информацията.

Блекбърн има амбиция да се завърне във Висшата лига, след като през сезон 2022/23 г. остана извън плейофите за промоция в английския елит само заради по-лоша голова разлика от шестия Съндърланд.

Роувърс вече 11 години е извън елита на Англия, но пък се гордеят с 3 шампионски титли, 6 Купи на Англия, една Купа на Лигата и една Къмюнити Шийлд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8888

    3 0 Отговор
    Тоз куция кон като види противник и ляга чак интерес към него ?????
  • 2 Иван

    2 0 Отговор
    Търсят косач на тревата с много татуси и малко мозък,та тоя шматарок отговаря на критериите.