Last news in Fakti

18 Юли, 2023 15:04 1 188 1

Гордият Фереро: Алкарас прояви...

  • тенис

Фереро и Карлос са супер тандем

Гордият Фереро: Алкарас прояви... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Джокович е гигант. Знаем, че Ноле ще играе изключително. Казах на Карлос да не се страхува от гиганта, когато излезе на корта. Да се бори с всички сили, които има до последната точка", каза Хуан Карлос Фереро преди финала на Уимбълдън 2023.

В него младият Карлос Алкарас победи с 3:2 сета най-успешният тенисист в историята на играта - Новак Джокович.

Карлос даде най-доброто от себе си в решаващия 5-и сет, а Фереро, който е бивш лидер в ранглистата на АТП и сега е треньор на Алкарас заяви:

"Карлос изпълни плана ни за мача. Успя да накара Джокович да излиза често при мрежата. Изкара го извън обичайния му стил. Напрежението беше огромно. Алкарас прояви смелостта, която беше необходима за победата".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоедо Ферарио Алказар Заяви.............

    6 0 Отговор
    Алказар заяви не може да ходи по небето Джоката е тирант даже тирантозавър гигантисимо пор фавор ако разбирахте какво имам предвидено за днес по обяд