18 Юли, 2023 15:33 2 983 2

Джокера отсече: Карлос е напълно...

  • тенис

Джокович с комплимент за младата звезда в тениса

Джокера отсече: Карлос е напълно... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новак Джокович има 23 титли от Големия шлем при мъжете. Това е рекорд. Във финала на Уимбълдън 2023 в неделя Джокович загуби драматично.

2:3 от младата звезда Карлос Алкарас.

"Не съм играл срещу тенисист като него никога в кариерата си, ако трябва да съм честен. Роджър Федерер и Рафа Надал имат свои силни и слаби страни, докато Карлос е напълно завършен играч", отсече Новак Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джоката

    1 0 Отговор
    имаше една пресконференция не е сякъл статии на три изречения
  • 2 Джоката насече Казос е напълно..........

    4 1 Отговор
    Джоката насече Казос е напълно.................. пълен трябва да свали някой друг килограм за да може да си намери дънки иначе ще ходи по без гащи и ще се излага като Излагар Петлихаров в Игри на Неволята когато се оказа че не може да обели един картоф и всички му се смяха