Last news in Fakti

13 Ноември, 2013 21:01 889 0

Рой Кийн: Всичко е в миналото

  • кийн-
  • национален отбор-
  • ирландия-
  • о'нийл

Бившият капитан на Юнайтед се завърна в Ирландия

Рой Кийн: Всичко е в миналото - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
 
Рой Кийн обяви, че не смята да се извинява за поведението си и нещата, заради които напусна националния отбор и бе обявен за предател.

Сега скандалният бивш футболист стана помощник на Мартин О’Нийл, който замени Джовани Трапатони начело на Ирландия и не смята да се връща в миналото.

Заради характера си периодът му като национал бе изпълнен със скандали, като върхът бе през 2002-а, когато се скара със селекционера Мик Маккарти дни преди световното първенство и бе изгонен.

„Не съм тук, за да опитвам да накарам хората да променят мнението си за мен или за своите решения. Прекарах години стремейки се да угодя на всички и повярвайте ми това е загуба на време. Просто трябва да правиш това, което смяташ за правилно“ заяви Кийн пред „Скай Спортс“.

„Поставям си високи стандарти, което явно не се харесва на мнозина. През последните 15-20 години съм критикуван за това, че съм прекалено взискателен и определено не смятам да се извинявам за това. В  крайна сметка най-важно е настоящето и бъдещето, а не миналото, така че просто ще се опитам да помогна на Мартин и отбора. Ако се справим добре всичко ще бъде наред“ добави той.

„Зная, че хората ме смятат за малко луд, но би било лудост да изпусна възможността да работя с топ-мениджър. В сравнение с Мартин съм като Майка Тереза! Може и да не сме първи приятели, но не мисля, че ще има проблем да работим добре заедно“ изтъкна Кийн преди официалния си дебют, който ще бъде в петък в контрола с Латвия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА