Last news in Fakti

14 Ноември, 2013 09:30 1 014 0

Фен на Арсенал загуби дома си след поражението от Юнайтед

  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • уганда-
  • залог-
  • бас-
  • дом

Приятелят му заложил колата и жена си

Фен на Арсенал загуби дома си след поражението от Юнайтед - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Фен на Арсенал загуби дома си след залог за мача между любимия му тим и Манчестър Юнайтед от последния кръг на Висшата лига, завършил с победа на „Червените дяволи“, съобщи британският „Мирър“.

Хенри Дабасани, който има три жени и пет деца, се обзаложил с приятеля си Рашид Йига, че „артилеристите“ ще спечелят трите точки.

Цената на залога? Фенът от Уганда заложил дома си, а приятелят му – своята „Toyota“, плюс жена си. Двамата са повикали свидетели на облога, като освен това са подписали баса на хартия.

Припомняме, че Манчестър Юнайтед победи с 1:0, а единственото попадение в мача отбеляза бившата звезда на Арсенал Робин ван Перси в 27-ата минута след изпълнение на корнер. Въпреки това тимът от Лондон е на първа позиция с актив от 25 точки, следван от Ливърпул с 23.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА