Last news in Fakti

9 Декември, 2013 20:34 1 315 0

Роналдо проспал жребия за Мондиал 2014

  • роналдо-
  • жребий-
  • спане-
  • съперници-
  • мондиал 2014

Португалецът си призна, че е задрямал при тегленето на съперниците на тима му

Роналдо проспал жребия за Мондиал 2014 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Португалия ще играе на световното първенство по футбол в група G заедно с отборите на Германия, Гана и САЩ. Но голямата звезда на португалците Кристиано Роналдо пропусна тегленето на жребия.
 
"Не гледах жребия. Ще бъда искрен - спах", каза Кристиано Роналдо пред испанските медии, а след това коментира групата. Няма да ни бъде лесно, това е трудна група. Германия е между кандидатите за титлата, а Гана и САЩ имат добри отбори".
 
Роналдо се надява на колкото се може по-добър резултат на Португалия на Мондиал 2014, но е внимателен в прогнозите си:
 
"Очакванията са винаги едни и същи. Искаме да постигнем колкото се може по-добър резултат. Надявам се да преминем груповата фаза на световното първенство, а след това - ще видим. Всичко ще зависи от нашето самочувствие и нашата концентрация по време на първенството. Мечтата на всички нас е да постигнем резултат на световно или европейско първенство. Но трябва да стоим здраво на земята и да вървим стъпка по стъпка. Само най-добрите могат да спечелят световното първенство, а аз се надявам, че Португалия е между тях".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА