Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 20:50 960 0

Кристъл Палас назначи наследник на Ходжсън

  • кристъл палас-
  • великобритания-
  • оливер гласнер

Оливер Гласнер подписа за два сезона

Кристъл Палас назначи Оливер Гласнер на поста мениджър, потвърдиха от клуба от Висшата английска лига, предаде Топспорт.

49-годишният специалист заменя Рой Ходжсън, който преди няколко часа се раздели официално с лондончани по-рано днес. Договорът на Гласнер е за два сезона.

"Кристъл Палас има удоволствието да съобщи за назначението на Оливер Гласнер на мениджърския пост. Австриецът ще остане при нас до края на сезон 2025-2026", се казва в съобщението на клуба от Лондон.

Гласнер изведе Айнтрахт Франкфурт до титлата в Лига Европа през 2022 година.

Рей Люингтън, който е дясна ръка на Ходжсън, както и досегашният асистент-мениджър Пади МакКарти ще водят Кристъл Палас при гостуването срещу Евертън по-късно тази вечер.

"Много се радвам на идването на Гласнер в клуба. Той има невероятни постижения и вярваме, че той е правилният човек да изведе клуба нагоре. Вярваме в неговите амбиции и успехи", заяви президентът на Кристъл Палас Стив Париш.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА