Last news in Fakti

11 Март, 2024 17:58 4 022 10

Завръща ли се Лолита при Григор Димитров? Рускинята седна в интересна ложа

  • спорт

Бившата любима на българския тенисист се появи в Индиън Уелс, САЩ

От седмица тенис феновете се вълнуват дали Григор Димитров се е събрал отново с бившата си половинка Лолита Османова. Двамата са на едно и също място по едно и също време - на кортовете в Индиън Уелс. За това съдим от снимки на рускинята в социалните мрежи.

Но дали тя е там заради Григор?

Въпросителна се породи по време на последния мач на Андрей Рубльов. Световният номер 5 беше елиминиран от надпреварата от чеха Иржи Лехечка. По време на срещата камерите обърнаха внимание на ложата на руснака, а там... беше Лолита. Не е ясно дали Рубльов я е поканил по приятелски или отношенията им са на друго ниво, предава бТВ.

Рубльов е добър приятел с Гришо. Което най-вероятно означава, че Лолита е била по руска и приятелска линия в ложата на руснака.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    11 12 Отговор
    И на кой му дреме с кого се е събрал кауна! Явно заради руснака, кауна е отдавна изритан от всички!
  • 2 Хубава

    21 1 Отговор
    двойка , при това тя изобщо не е зависима от него финансово !
  • 3 Зарязаните Сили се Усраха

    4 2 Отговор
    "Рубльов е добър приятел с Гришо. Което най-вероятно означава, че Лолита е била по руска и приятелска линия в ложата на руснака."
    Не бих заложил на тази постановка с приятелската линия.
    Има една гръцка песен "Не искам такива приятели".
  • 4 Наша си е кукличката

    7 4 Отговор
    Лолита не е ли татарка т.е. волжка българка, каква рускиня?
  • 5 Гришо

    8 2 Отговор
    айде по сериозно, хубавица е и явно превъзхожда интелектуално другите ти приятелки... а това е много важно

    Коментиран от #10

  • 6 Е стига с това " рускиня"

    6 3 Отговор
    Лолита не е етническа рускиня.Тя е от Кабардино- Балхария ,прабългарска област която от години се асимилира .По скоро има прабългарски корени .За религията ясно.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хахо

    4 0 Отговор
    За сведение, Рубльов днес отпадна от по ниско рейтингов тенисист. Явно се е заплеснал по гостенката. Ако и Гришо тая вечер отпадне работата е ясна.. На него жените му действат зле на мотивацията
  • 9 Ивам мастиката

    3 2 Отговор
    Гришо, вземай я, времето отлита, ти поне си богат, а не си с 800 или 600 левчета хаха в джобите, съпта работа няма, в неделя сме на Кенана. Моят селски президента много е весел.
  • 10 ВИЖ И СТАРИТЕ СНИМКИ ПРЕДИ

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гришо":

    СТОТУНАТА ОПЕРАЦИИ.......ЛИЦЕТО МОЖЕ ДА СИ СМЕНИ АМА ГЕНИТЕ НЕ.АКО НЯКОГА ИМА ДЕЦА ША ВИДИШ ЛИЦАТА ИМ И ША РАЗБЕРЕШ ЗА КВО ГОВОРЯ.