21 Януари, 2014 12:30 612 0

Юнайтед ще привлича Мата от Челси

  • мата-
  • юнайтед-
  • челси

Испанецът не е доволен от статута си на резерва в лондонския клуб

Юнайтед ще привлича Мата от Челси - 1
Снимка: АП/БТА

Отборът на  Манчестър Юнайтед е на път да счупи рекорда на бившия мениджър Сър Алекс Фъргюсън на трансферния пазар, информира "The Telegraph".

Според изданието, скоро предстои да бъде надхвърлена мизата за най-голям трансфер, поставена с привличането на Димитър Бербатов за рекордните 30,7 милиона паунда през 2008 г. от Тотнъм.

От Юнайтед водят преговори с Челси за плеймейкъа Хуан Мата и по последни инфомации шансовете да се стигне до сделка са много големи.

Британският вестник твърди, че шампионите са готови да платят 37 млн. паунда за испанския национал.

Мата не е доволен от статута си на резерва в лондонския клуб и се притеснява, че това може да го лиши от участие на световното първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА