Last news in Fakti

22 Януари, 2014 19:16 770 1

Видал: Аз съм най-добрият халф в света

  • видал-
  • ювентус-
  • халф

Чилиецът се самообяви за номер 1 в света

Видал: Аз съм най-добрият халф в света - 1
Снимка: БТА/АР
Халфът на Ювентус Артуро Видал се самообяви за най-добрия халф в света. Чилийският полузащитник действително се намира в блестяща форма и вече има 10 гола в Серия А от началото на сезона, плюс още 5 в Шампионската лига, но в никакъв случай не може да бъде обвинен в скромност.

Видал обяви, че няма по-добър от него в разговор с немския "Спорт Билд". Журналистите го помолиха да сравни играта си с тази на немските национали Швайнщайгер и Кедира. След като чилиецът се самопровъзгласи за най-добър, германците му напомниха, че на същия пост играят Щави и Иниеста. Видал не се смути ни най-малко.

"Обяснението за отличната ми игра е просто: аз съм най-добрият играч на света на моя пост. Има много играчи, които се опитват да играят в моя стил, да ме имитират, но повтарям – аз съм най-добрият. Никой друг не отнема толкова много топки и не вкарва толкова голове", отсече чилиецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    0 0 Отговор
    Е тоа е за левски - да го по-псуват, да изяде некой шамар още на представянето, да видиме тогава как ще рита