Last news in Fakti

24 Януари, 2014 10:53 639 0

Лейкърс затрудни Маями, но загуби

  • нба-
  • мач на звездите-
  • маями хийт-
  • лос анджелис лейкърс-
  • брайънт-
  • джеймс

Езерняците отново паднаха в НБА

Лейкърс затрудни Маями, но загуби - 1
Снимка: БТА/АР
В мач без доста от звездите, отсъстващи заради контузии и други ангажименти, Маями се наложи над Лейкърс със 109:102. Центровете Крис Бош с 31 точки и ЛеБрон Джеймс с 27 точки, 13 борби и 6 асистенции, бяха водещите играчи на домакините, които имат два мача повече от Индиана и изостават в битката за 1-ото място на Изток.
 
Гостите от Лос Анджелис съкратиха пасива си на 4 точки 2:41 минути преди края на мача. Но Бош, който вкара осем поредни изстрела от всякакви позиции, и Джеймс спряха устрема на гостите.
 
Лейкърс прави един от най-слабите си сезони в историята, като до момента има баланс от 16-27, като е претърпял 14 поражения в последните 17 мача. Пау Гасол вкара за тях 22 точки и спечели 11 борби, гардът Джоди Мийкс пък добави 22 в отсъствието на контузения Кобе Брайънт.

Междувременно стана ясно, че Коби Брайънт е избран да играе в Мача на звездите на Националната баскетболна асоциация за 16-и път. Двубоят ще се състои на 16 февруари в Ню Орлиънс. Брайънт се доближава до рекорда на легендата Карим Абдул Джабар, който има 19 участия в шоу-срещата.

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс, който в момента лекува контузия, но се надява да се завърне в игра до десетина дни, ще бъде част от отбора на Западната конференция заедно със Стивън Къри (Голдън Стейт), Кевин Лав (Минесота), Кевин Дюрант (Оклахома Сити) и Блейк Грифин (Лос Анджелис Клипърс).
 
Лидер на селекцията на Източната конференция ще бъде звездата на шампиона Маями Леброн Джеймс, който получи най-много гласове във вота с 1,4 милиона. В стартовия състав до Джеймс ще застанат съотборника му в Маями Дуейн Уейд, Пол Джордж от Индиана, Кармело Антъни от Ню Йорк и Кайри Ървинг от Кливлънд.
 
Къри, Лав, Джордж и Ървинг ще дебютират в Мача на звездите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА