Last news in Fakti

25 Януари, 2014 10:02 675 0

Байерн започна ударно пролетния дял на Бундеслигата

  • байерн-
  • бундеслига-
  • борусия мьонхенгладбах-
  • гьотце-
  • дейвид мойс

Двубоят пък бе наблюдаван от мениджъра на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс

Байерн започна ударно пролетния дял на Бундеслигата - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Байерн (Мюнхен) започна по познатия начин пролетния дял на немската Бундеслига. В първия си официален мач за 2014 година баварците победиха като гост Борусия (Мьонхенгладбах) с 2:0 и записаха девета поредна победа в първенството.

Още в 7-ата минута на мача Мюлер проби по фланга и подаде на Гьотце, който бе оставен непокрит в наказателното поле на Борусия и вкара петия си гол от началото на кампанията. В 53-ата минута Мюлер удвои от дузпа и уби интригата в срещата.

Двубоят пък бе наблюдаван от мениджъра на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, който през последните седмици обиколи много европейски стадиона с ясната цел да подсили тима си, който изостава на 14 точки от лидера във Висшата лига Арсенал. Според британското издание „Goal” Мойс е бил на „Борусия парк” заради Данте и Тони Кроос.

Днес ще се изиграят още шест двубоя от Бундеслигата. Борусия (Дортмунд) приема Аугсбург, докато втория в таблицата Байер (Леверкузен) гостува на Фрайбург. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА