Last news in Fakti

25 Януари, 2014 17:29 702 0

Кармело Антъни счупи рекорд в НБА

  • антъни-
  • ню йорк никс-
  • нба-
  • рекорд

Антъни отбеляза рекордните 62 точки

Кармело Антъни счупи рекорд в НБА - 1
Снимка: БТА/АР
Кармело Антъни отбеляза рекордните за кариерата си и за Ню Йорк Никс 62 точки при победата със 125:96 над Шарлът в среща от първенството на НБА. С това Антъни не само счупи рекорда по отбелязани точки в легендарната "Медисън Скуеър Гардън", а и спря серията от пет поредни поражения на своя тим.
 
Антъни стреля 23/35 от игра, като дори успя да вкара почти от центъра с финалната сирена. Той спечели и 13 борби, за да довърши най-доброто индивидуално представяне за сезона в НБА.
 
Антъни имаше в актива си 56 точки преди началото на последната четвъртина, а в нея подобри рекорда на Бърнард Кинг от 60 точки в полза на Никс. Предишният притежател на най-доброто постижение в "Медисън Скуеър Гардън" пък беше Кобе Брайънт, който вкара 61 точки за Лос Анджелис Лейкърс. Това се случи преди едва пет години.
 
Въпреки превъзходното постижение, Антъни най-вероятно ще остане извън плейофните битки в НБА за първи път в своята кариера. Това поставя неговото бъдеще в Никс под въпрос и той най-вероятно ще избере листата на свободните агенти преди началото на следващия сезон.
 
Пол Джордж отбеляза 36 точки за победата на Индиана над Сакраменто в друга среща от вечерта в НБА. Той наниза осем пункта в продължението на мача, за да довърши впечатляващ обрат на Пейсърс от 17 точки пасив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА