26 Януари, 2014 12:06 816 0

5 причини, които да Ви запалят по голфа

  • 5 пичини-
  • голф-
  • алкохол

Алкохолът подобрява представянето Ви

5 причини, които да Ви запалят по голфа - 1
Снимка: БТА

Голфът е един от най-скъпите и елитни спортове в света. На фона на по-динамичните отборни игри като футбол и баскетбол, голфът може да се стори на човек муден и скучен. Това обаче далеч не е така.

Предлагаме Ви 5 причини, които ще Ви убедят в противното и най-вероятно ще Ви запалят по голфа.

1. Голфът е игра за цял живот

Тази информация може да ви дойде като гръм от ясно небе. Но истината е, че голфът е един от малкото спортове, които могат да се играят без да се достига до момент за пенсиониране. Годините не тежат като в останалите спортове. Като доброто вино, и добрият голфър се развива с времето и става още по опитен.

2. Няма нужда от сериозно физическо натоварване

От друга страна голфът не изисква изтощителни ежедневни тренировки. Ако играете добре, ще раздвижите значително само раменете си. Освен това не забравяйте, че често се използват онези симпатични голф колички, така че дори няма да ви се наложи да ходите.

3. Пиенето на алкохол помага за концентрацията Ви

Голфът е единственият друг спорт, който има пряка връзка с поемането на алкохол и подобряването на спортните резултати. Изпийте няколко бири и сами вижте резултата.

4. Добре е за кариерата и израстването Ви в обществото

Истината е, че голфът наистина ще ви помогне дори в кариерата. Много корпоративни сделки са сключвани около флагчетата и това е факт.

5. Играе се на открито, сред природата

Голфът ще Ви предостави възможността да попътувате, ще играете сред зеленина и ще посещавате места, на които никога не сте били. Това естествено не се отнася замо за него, но все пак си е голям плюс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА