26 Януари, 2014 15:00 623 0

Божинов все още без отбор

  • божинов-
  • без отбор-
  • паок

Слуховете за минаването му в ПАОК явно не са обосновани

Божинов все още без отбор - 1
Снимка: БТА

Валери Божинов все още не знае къде ще продължи кариерата му. Нападателят бе свързан с преминаване в гръцкия ПАОК, но отсече, че все още няма отбор и бъдещето му продължава да е неясно.

"Не знам от къде се появяват информациите за преминаването ми в ПАОК, след като никой не ме е търсил да ме попита. На този етап нямам и какво толкова да кажа, тъй като все още не знам къде ще играя", каза пред „7 дни спорт" Божинов.

"Когато има нещо официално, всички ще разберете. В момента не е коректно да коментирам каквото и да било, преди аз самият да знам", каза още Валери.

Междувременно слухът за преминаването му в гръцкия тим бързо се завъртя и в медиите от съседната държава. Там те обръщат по-сериозно внимание на дисциплината на Валери, като припомнят случая, заради който бе изгонен от Спортинг.

Споменава се също, че нападателят не е играл професионален футбол от цели 6 месеца. Престоят му в Португалия би бил полезен на ПАОК, който среща Бенфика на 1/16-финал в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА