Last news in Fakti

26 Януари, 2014 17:30 553 0

Рома скъсява раликата с Юве

  • рома-
  • верона-
  • серия "а"

Римския тим с победа при гостуването си на Верона в мач от Серия "А"

Рома скъсява раликата с Юве - 1
Снимка: БТА/ AP

Отборът на Рома победи с 3:1 като гост Верона в двубой от 21-ия кръг на Серия "А". "Вълците" от Рим спечелиха с голове на Адем Ляич (45+1), Жервиньо (60) и Франческо Тоти (82-дузпа), а за Верона точен бе Емил Халфредсон (53).

Двата тима бяха на път да се оттеглят при нулево равенство на почивката, но Адем Ляич изведе римляните напред в 45-ата минута.

В началото на втората част обаче домакините изравниха с попадение на Емил Халфердсон. Жервиньо отново даде преднина на Рома в 60-ата минута, а малко преди края Франческо Тоти осигури трите точки за "вълците" след точно изпълнена дузпа.

С този успеха Рома се доближи на шест точки от лидера Ювентус, който вчера взе само точка от гостуването си на Лацио. Верона е на шесто място с 32 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА