Last news in Fakti

1 Февруари, 2014 19:26 1 337 0

Валенсия шокира Барса след обрат

  • валенсия-
  • барса-
  • примера

"Прилепите" стигнаха до успеха с 3:2, след като изоставаха с 0:1

Валенсия шокира Барса след обрат - 1
Снимка: АП/БТА

Валенсия изненада Барселона при гостуването си на "Кам Ноу" в ранния мач от 22-ия кръг на Примера дивисион. "Прилепите" стигнаха до успеха с 3:2, след като изоставаха с 0:1.

Много слаб мач изнесе вратарят на "каталунците" Виктор валдес, който носи вина за два от головете. На всичко отгоре Барселона завърши срещата с 10 души заради червен картон на левия бек Жорди Алба. И трите попадения на Валенсия станаха през неговата зона на отбраната.

Домакините поведоха чрез Алесис Санчес в 7-ата минута, който получи подаване от Меси и опита да центрира, но вместо това прехвърли стража на Валенсия.

В 44-ата минута минута Барса загуби топката в центъра на терена, "прилепите" направиха бързо двойно подаване и Даниел Парехо не остави шансове на Валдес - 1:1.

Още в първите минути на втората част Валенсия стигна до пълен обрат. 163-сантиметровият Пабло Пиати надскочи Дани Алвеш и прехвърли с глава Виктор Валдес, излязъл напред пред вратата.

Барселона съумя да изравни за 2:2 в 54-ата минута с гол от измислена дузпа на Лионел Меси. Съдията Педро Перес посочи бялата точка, след като топката се удари в рамото на Рикардо Коща.

Валенсия си заслужи победата в 59-ата минута, благодарение на нова грешка на "каталунците". Фегули центрира по тревата от аутлинията и непокритият Алкасер вкара под плонжа на Валдес.

Поражението най-вероятно ще коства първото място в класирането на Барселона. Тимът на Тата Мартино ще се смъкне на трета позиция, ако Атлетико и Реал Мадрид спечелят мачовете си с баските Сосиедад и Билбао.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА