3 Февруари, 2014 12:38 2 965 0

Боксьор е в мозъчна смърт след нокаут

  • бокс-
  • боксьор-
  • мексико-
  • мозъчна смърт-
  • нокаут-
  • оскар гонзалес

Гонзалес свалил противника на пода в първия рунд, но от четвъртия отпаднал физически и започнал да поема изключително тежки удари

Боксьорът в лека категория Оскар Гонзалес е изпаднал в мозъчна смърт в резултата на тежки наранявания, получени при загубата от Хесус Галисиа, съобщи „The Ring – The Bibble of Boxing”.

Двубоят, игран в Мексико сити, е приключил в 10-ия рунд, когато Гонзалес е бил нокаутиран от своя противник. Боксьорът е бил откаран в местна болница, в която лекарите са установили мозъчната смърт.

Генералният секретар на WBC (Световният боксов съвет) Маурисио Сулайман сподели, че трябва да се случи чудо, за да бъде спасен 33-годишния Гонзалес. Близките му ще получат 50 хиляди долара от застраховката за мача. Гонзалес има 23 победи и 3 загуби на ринга, като 14 от успехите му са с нокаут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА