Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 13:07 701 0

Берое тръгна за Турция с Венци Христов

  • берое-
  • подготовка-
  • турция-
  • венцислав христов-
  • контроли

В Турция Берое ще изиграе три приятелски срещи

Берое тръгна за Турция с Венци Христов - 1
Снимка: Официален сайт на Берое

С група от 22 футболисти старозагорският Берое потегли за Турция, където ще се проведе следващият етап от зимната подготовка на тима. „Зелените” пътуват с автобус до Истанбул, откъдето тази вечер ще отлетят за Анталия, за да се настанят в комплекс „Голд сити” в близост до курорта Алания.

В Турция Берое ще изиграе три контролни срещи, като се очаква отборът да се прибере в началото на следващата седмица. В групата на тима е и нападателят Венцислав Христов, чийто очакван трансфер в столичния ЦСКА е в застой заради забавяне на плащането от страна на „армейците”. Пламен Крумов пък не замина с отбора. Очаква се в близките часове той да подпише договор с Левски.

Вижте групата на Берое за лагера в Турция:

Вратари:  Благой Макенджиев, Иван Караджов, Михаил Михайлов
Защитници:  Борислав Стойчев, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Иво Иванов, Игнат Дишлиев, Илия Мунин
Полузащитници: Атанас Зехиров, Георги Костадинов, Елиаш, Игор Джоман, Мартин Райнов, Николай Чипев, Самир Аясс, Стефан Спировски
Нападатели:  Венцислав Христов, Георги Андонов, Елио Мартинс, Станислав Костов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА