Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 18:30 941 0

Майнц похвали Неделев на български

  • неделев-
  • майнц 05-
  • похвала-
  • български

Немците пуснаха официален материал на български

Майнц похвали Неделев на български - 1
Снимка: БТА
Българският национал Тодор Неделев получи кураж от своя клуб Майнц, който го поздрави с текст на български език. Това се случи днес в официалната страница на тима в социалната мрежа Фейсбук.

"Тодор има много добър пас и техника на стрелба и е много добър в играта. Трябва да работи над своята увереност. Той ще получава времето, от което се нуждае", се казва в посланието на клуба към младока.

Текстът бе изписан неособено грамотно, при това - на латиница. Посланието обаче може да се разбере лесно от всички българи.

Както е известно, бившият футболист на Ботев Пловдив изпитва проблеми с адаптацията си в Германия, тъй като не говори добре немски език, за което призна и треньорът на отбора Томас Тухел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА