Last news in Fakti

9 Февруари, 2014 12:30 2 062 0

Ливърпул разби Арсенал, а Венгер се преби сам (Снимки)

  • арсенал-
  • срина-
  • задник-
  • преби-
  • венгер-
  • ливъроул-
  • жалки

Наставникът е силно огорчен от представянето на своите, които допуснаха 4 гола само за 20 минути

Ливърпул разби Арсенал, а Венгер се преби сам (Снимки) - 1
Снимки: Туитър

Наставникът на Арсенал, Арсен Венгер, изглежда е съсипан след тежкото поражение с 1:5 от Ливърпул, което тимът му претърпя вчера.

Специалистът се подхлъзна и буквално се срина по задник на гарата в Ливърпул след поражението.

На пресконференцията след мача с "мърсисайдци", явно разбитата психика на Венгер си каза думата и той с мъка сподели: " Представянето ни на "Анфйлд" беше жалко.Сега е важно да отговорим на този резултат, най-вече да отговорим с различна игра.

На ниво концентрация, пасове, стабилност в защита, бяхме много слаби и през цялото време изглеждахме уязвими. Мисля, че целият отбор се провали. Знаем, че трябва да сме по-концентрирани на този етап от сезона.

Нашето представяне просто не беше достатъчно добро и аз включвам и себе си в това представяне.

Според мен ще е по-добре да не говоря много, да си отидем у дома и да отговорим с по-добра игра в сряда вечерта, когато посрещаме Манчестър Юнайтед.

Поздравления за Ливърпул. Те бяха най-добрият отбор днес (бел. ред. вчера), а ние бяхме много жалки, само нашите фенове бяха на ниво през всичките 90 минути".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА