Last news in Fakti

10 Февруари, 2014 16:31 1 761 0

Похвалиха Бербатов след дербито с ПСЖ

  • раниери-
  • бербатов-
  • похвала-
  • монако

Раниери похвали новото си попълнение

Треньорът на Монако Клаудио Раниери похвали Димитър Бербатов. Българинът дебютира за новия си тим при равенството 1:1 срещу ПСЖ. Той влезе в 60-ата минута на срещата и след неговото появяване на терена домакините успяха да изравнят резултата.

"Димитър се представи добре. Все пак е направил само две тренировки с нас. Има отлично виждане за играта, движи се с лекота по терена. Постепенно ще успее да подобри и издръжливостта си, коментира Раниери след срещата.
 
В сряда Монако гостува на Ница в мач от турнира за Купата на Франция. След това предстои отново гостуване, на Бастия за първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА