Last news in Fakti

1 Юли, 2024 18:21 752 2

Антон Коджабашев опроверга информациите за протест на националните отбори по вдигане на тежести

  • антон коджабашев-
  • опроверга-
  • протест-
  • националните отбори-
  • щанги-
  • вдигане на тежести

Той излезе с обръщение по темата

Антон Коджабашев опроверга информациите за протест на националните отбори по вдигане на тежести - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българската федерация по вдигане на тежести - Антон Коджабашев излезе с обръщение по темата за организиран протест на националните отбори на България.

Ето какво гласи обръщението му:

"Във връзка със спекулативните твърдения, че се организира протест на националните отбори пред сградата на Министерство на младежта и спорта, искам да разсея тези спекулации. Наясно съм, че целият този шум се вдига от "доброжелатели" на спорта, допринесъл толкова много радост на България.

Федерацията никога не е помисляла да организира протест срещу ръководството на ММС. Цялата тази "организация" е плод на хора, които не ни желаят доброто. И то в дните преди Олимпиадата в Париж.

БФВТ изразява благодарности на министъра на младежта и спорта г-н Георги Глушков, който протегна ръка към нас в толкова толкова труден момент. БФВТ благодари и на екипа около Глушков за помощта, която ни оказват през последните месеци.

Защото заради недорбосъвестното управление на предишните двама президенти, се стигна до това положение. Вярвам, че с общите ни действия с ММС федерацията ще върне първоначалния си облик и ще заработи на пълни обороти, за да радва българския народ. Всичко останало е опит за уронване на престижа на българския спорт като цяло".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахо

    3 0 Отговор
    Общи приказки и нищо съществено по най важния въпрос. А именно кога състезателите и треньорите най накрая ще почнат да получават заплати? Повечето са от 2023 без пари. Нека спре да се оправдава с предишните, понеже той вече доста време е на поста и да каже какво той прави. Ако не може и само ще се оправдава и ще се подмазваш на властта, по добре да си обира крушите
  • 2 Това е

    4 0 Отговор
    недоразумение, не треньор