6 Юли, 2024 14:30 745 4

Серина Уилямс с благодарствено видео към Анди Мъри

  • серина уилямс-
  • благодарствено-
  • видео-
  • благодари-
  • подкрепата-
  • анди мъри

Легендарната американска тенисистка Серина Уилямс благодари на Анди Мъри за подкрепата му към жените

Серина Уилямс с благодарствено видео към Анди Мъри - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Легендарната американска тенисистка Серина Уилямс благодари на Анди Мъри за подкрепата му към жените в специално виде изявление, с което го поздравява за кариерата му.

Трикратният шампион от Големия шлем играе в последния си "Уимбълдън" и беше почетен на церемония на Централния корт в четвъртък вечерта, предава БТА.

Мъри и Уилямс играха смесени двойки заедно на "Уимбълдън" през 2019 година.

"Поздравления за теб, Анди Мъри за тази невероятна кариера“, каза Уилямс във видео в социалната платформа X.

"Трябва да кажа, че винаги ми е било приятно да те гледам. Една от основните причини, защото ти беше един от малкото играчи, които биха били по-ядосани от мен на корта, което е трудно да се направи.

Имах удоволствието да играя на смесени двойки с теб, което беше толкова фантастично изживяване. Това наистина беше един от най-важните моменти в живота ми. Толкова съм благодарна, че имах това преживяване и също така имам специално място в сърцето си за теб, защото винаги говориш толкова много за правата на жените и всичко, което жените заслужават", каза Серина Уилямс.

"Да те гледам как печелиш Уимбълдън и US Open и тези златни медали беше толкова вълнуващо. Наистина ми беше приятно. Винаги съм бил такъв фен, както вече знаеш, и винаги ще се радвам за теб и ще те подкрепям във всичко, което решиш да правиш занапред", добави Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гунчо

    3 0 Отговор
    Брей, не знаех, че жените в САЩ нямат нито права, нито подкрепа. Скотски народ са тези американци.

    Коментиран от #4

  • 2 Кошмар!

    2 0 Отговор
    Мъжки гори.л.я.к!
  • 3 гръндж

    2 0 Отговор
    Питайте байИздън,той може да си спомни имат ли нямат ли жените права в УСА-то.
  • 4 (Г)лавен(Т)улуп и(М)утра на(Р)епублика

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гунчо":

    Ами четете повече и ще знаете. В САЩ от доста време вече има нов речник , в който понятието ЖЕНА е заменено с "човешко същество с менструация". Да е ясно - няма жени!