15 Юли, 2024 21:17 1 298 2

Йоана Георгиева е невинна, отива на Олимпиадата

  • йоана георгиева-
  • кану-каяк-
  • олимпиада-
  • наказание

Спортният арбитражен съд в Лозана отмени спирането на правата на нашата състезателка по кану--каяк

Спортният арбитражен съд в Лозана обяви своето решение: Йоана Георгиева е невинна по обвинението за нарушаване на анти-допинговите правила! Временното спиране на правата на Йоана Георгиева, наложено на 10 юни 2024 г., се отменя, предаде sportal.bg.

Това означава, че Йоана Георгиева има право да представя България на Олимпийските игри в Париж. Йоана Георгиева ще вземе участие и на Световното първенство по кану-каяк до 23 г. в Пловдив на 500 м едноместен каяк.

Йоана Георгиева беше представлявана по делото от адвокатите Елена Тодоровска и Борис Колев.

Българската федерация по кану-каяк благодари на всички, изпратили своята безрезервна подкрепа към Йоана Георгиева и вярващи в нейната невинност от първия миг на обвинението. Сега тя бе потвърдена от Спортния арбитражен съд.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    10 0 Отговор
    Браво Истината Възтържествува Успех Йоана Георгиева😂❤😂😂😂😂😂😂😂
  • 2 Фен

    4 6 Отговор
    Скоро на игрите на БРИКС ще бъдат представени 70 % от населението на света, срещу 20% от "Западният" свят, представен на "Олимпиадите".