31 Юли, 2024 16:40 1 055 2

Игор Тиаго с много тежка контузия

  • брентфорд-
  • игор тиаго-
  • контузия

Бразилецът се е контузил по време на подготовката на тима

Бившият централен нападател на Лудогорец Игор Тиаго ще бъде аут от терените в следващите 6 месеца, съобщават от настоящия му клуб Брентфорд.

“Пчеличките” няма да могат да разчитат на бразилеца, поради скъсан менискус. Операцията в крака на Тиаго е преминала успешно, гарантират от клуба.

Тиаго премина това лято в Брентфорд от белгийския Брюж, където за 1 сезон успя да спечели титлата на страната и да се превърне в MVP на турнира.

За състава на Лудогорец 23-годишният бразилец има 20 попадения в 55 мача със “зелената” фланелка, а към визитката си може да се похвали и с 2 титли на страната, една Купа и една Суперкупа на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Най-вероятно е съчетано с кръстна връзка това щом е 6 месеца
  • 2 Алекс

    2 0 Отговор
    Този бразилски талибан да не би да се е контузил на строежа или в мината, рудника...?!